Familiebedrijf Autoworld van Boven

Sinds november 1971 is Autoworld van Boven gevestigd aan de Phileas Foggstraat in Emmen.
De geschiedenis van het bedrijf gaat echter veel verder terug. Opa van Boven richtte vlak na de tweede wereldoorlog in Erica een bedrijf op dat ondermeer motorfietsen verkocht. Na verloop van tijd veranderde de zaak in een autobedrijf met een eigen werkplaats. de zaken bleven goed gaan en in 1971 werd aan de Phileas Foggstraat een tweede vestiging geopend. Toen opa van Boven begin 1980 stopte met werken, nam zijn zoon Bert het bedrijf in Emmen over. Onder zijn leiding breidde het bedrijf in de loop der jaren flink uit. Zo werden het naastliggende bedrijf en een stuk gemeentegrond
aangekocht om een occassionplein te realiseren.

Suzuki zette in 1979 voor het eerst voet op nederlandse bodem. Een jaar later trad autobedrijf van Boven toe tot de dealerorganisatie. Van Boven is dus Suzuki dealer ‘van het eerste uur’ In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgebreid tot een dealerbedrijf met een oppervlakte van maar liefst 8000m.

Van juli 2010 tot en met eind 2020 zijn we aangesteld geweest als officiële Nissan dealer. De nodige ervaring met dit merk maakt dat onze monteurs ook echte Nissan specialisten zijn.

We hebben een ruime keuze in occasions. Mocht je droomauto er echter niet tussenstaan, gaan wij graag voor je opzoek om deze te vinden.

De service naar klanten staat bij ons voorop. Wij kennen de klanten bij naam. Bovendien is er vanwege de prettige werksfeer een laag verloop onder het personeel. Je ziet bij ons altijd vertrouwde gezichten waardoor wij een vast serviceniveau kunnen garanderen.

Review

Van Boven Emmen B.V.

wordt beoordeeld met een 9,2

100 beoordelingen – [ Lees reviews ]

Ons team

Rosilde van Boven
Directie
Rosilde van Boven
Raymon van Boven
Directie / Verkoop
Raymon van Boven
Wijnand Bruins
Eerste monteur / Electronica specialist
Wijnand Bruins

Wijnand is 1e monteur en heeft heel veel kennis van zaken.
Hij bijt zich graag vast in problemen en stopt niet voordat het probleem is opgelost. Wijnand is APK keurmeester, aircospecialist en heeft een passie voor auto elektronica.

Luuk Lotterman
Chef Werkplaats
Luuk Lotterman
Jeffrey Katoen
Verkoop
Jeffrey Katoen

Gerrit Joling
Magazijn
Gerrit Joling
Raymond Spijker
Verkoop / Bedrijfswagen specialist
Raymond Spijker

                  
Bas de Poel
Eerste Autotechnicus
Bas de Poel
Paul Meppeling
Monteur / Alfa Romeo Specialist
Paul Meppeling
Johan Maatje
Monteur / 4×4 Specialist
Johan Maatje
Henrie de Munnik
Boekhouder
Henrie de Munnik
Monique Bergsma
Receptionist / After Sales Specialist
Monique Bergsma
Lisanne Schenkel
Receptionist
Lisanne Schenkel

Live wall

Instagram en Facebook in 1 overzicht

Voorkom bij winters weer het verlies van grip in de bochten, of een langere remweg. Wij staan graag voor u klaar om de juiste banden onder uw auto te monteren.

Buiten wordt het steeds sneller donker en vaker nat. Sneeuw wordt dit jaar ook niet uitgesloten. Met onze Wintercheck controleren wij uw auto op alle belangrijke punten voor dit jaargetijde. Dan kunt u weer veilig de weg op.